Despre noi

Bine ati venit la magazinul Decryso!

Aici gasiti produse cosmetice profesionale, tratamente cosmetice, produse parafarmaceutice.

Cele mai bune modalități de a trata părul gri este Nogrey!

  Nogrey este o loțiune de tratare a părului, oferită de DeCryso.ro. Atunci când vine vorba de albirea părului, multe persoane se gândesc imediat la o soluție de vopsire pentru a masca această stare. Cu toate aceste, dacă faci parte din persoanele care doresc să-și păstreze părul cât mai departe de compușii chimici și să-l îngrijească fără vopsire, pe căi cât mai naturale, ai la dispoziție loțiunea Nogrey. Aceasta, împreună cu câteva practici de bun simț, vor ajuta părul să își recapete culoare iar ție îți vor reda înfățișarea de odinioară, fără un efort considerabil.
  Dar pentru asta este important să înțelegem factorii care cauzează albirea părului. Iar experiența noastră ne arată ca indiscutabil primul loc este ocupat de stres. Apoi urmează alimentația, obiceiurile de consum, moștenirea genetică și bineînțeles vârsta! Odată ce am luat la cunoștință cele de mai sus, este evident că cel mai eficient tratament este tratarea stresului.

  Nogrey intervine ca adjuvant eficient, dar pregătirea corespunzătoare a terenului garantează rezultate rapide, de durată mai lungă. De aceea este foarte importantă și o dietă sănătoasă. De fapt, ca să fim cinstiți, alimentația corespunzătoare nu poate aduce decât beneficii, nu numai asupra părului dar a întregului organism. Consumul de alimente bogate în vitaminele B, C și E sunt deosebit de importante pentru sănătatea părului, acestea în sine au capacitatea de a întârzia apariția părului alb și pot să îmbunătățească sănătatea generală a firului de păr.
  Pentru vitamina B recomandăm consumul de nuci, semințe, ouă și cereale integrale, în timp ce pentru vitamina C sunt foarte potrivite citricele, ardeii și mai ales fructele de Kiwi. Uleiurile vegetale, avocado sau semințele de floare soarelui sunt gata să ne ofere aportul de vitamina E. Toate cele de mai sus, însoțite de un tratament adecvat cu loțiunea noastră, garantează un păr frumos și puternic.

Elimină părul alb cu o Nogrey

  Nogrey este potrivită atât pentru femei și pentru bărbați, având capacitatea de a re pigmenta firul de păr. Este important că în timpul tratamentului să acordam corpului nostru cât mai multe șanse pentru a obține la rândul nostru rezultate optime. În această perioadă se va evita folosirea unui uscător de păr prea fierbinte, așa cum vom evita și periatul în exces al părului. Urmarea îndeaproape a instrucțiunilor de folosire a loțiunii pentru păr sunt și ele esențiale.
  Se va spăla părul cu lotiune Nogrey doar la intervalele specificate în prospect, iar după spălare se va aplica loțiunea conform instrucțiunilor regăsite în prospect. Experții în sănătate ne arată că melanina este responsabilă pentru culoarea părului, prin intermediul celulelor pigmentate numite melanocite. Funcție de ritmul fiecărui organism și de stimulii externi, corpul nostru reglează momentul în care părul devine alb. Moștenirea genetică sau alimentația și obiceiurile de consum pot însă grăbi momentul.

  Lotiune Nogrey a fost creată pe baza a numeroase studii de laborator și încorporează substanțe ce fac procesul de albire reversibil. Pentru că, chiar dacă părul alb este o parte normală a vieții și unii oameni nu au împotriva imaginii unei claie de păr cărunte, alții preferă să îl acopere. Și până de curând, cea mai accesibilă formă era vopseaua de păr.
  Din păcate, așa cum toată lumea știe, aceasta are în primul rând un rol estetic, se îngrijește prea puțin de sănătatea părului iar folosită în exces chiar afectează structura acestuia. În plus, este o poveste fără sfârșit: odată ce au apărut primele fire de păr albe, vopsirea lor va dura toată viața. Și nu puține vor fi zilele în care firul de păr va avea două nuanțe: alb la rădăcină, vopsit la câțiva centimetri mai sus. Loțiunea noastră își propune să trateze, nu să cosmetizeze firele de păr.

Comandă astăzi o lotiune Nogrey pentru fire albe ca să arăți mâine ca ieri!

  Lotiune Nogrey pentru fire albe este o soluție pentru părul încărunțit, care ajută la prevenirea, întârzierea și stoparea apariției acestuia. Aceasta are la bază ingrediente cu proprietăți cunoscute pentru capacitatea de întârziere a apariției firelor albe de păr. În ultimii ani această loțiune a devenit foarte populară în rândul celor care vor să își păstreze culoarea naturală a părului fără a apela la coloranți.
  Utilizarea acestei loțiuni este foarte simplă și poate fi inclusă în rutina zilnică de îngrijire personală, nefiind necesară alocarea unui interval semnificativ de timp. Este important de știut că aplicarea trebuie făcută pe părul curat și uscat, de la rădăcina firului de păr spre vârf, iar aplicare se face foarte bine cu un pieptene. De aceea, pentru prima aplicare se recomandă ca în prealabil să vă spălați părul cu șampon. Rezultatele depind de la persoană la persoană, dar în general primele semne apar în câteva săptămâni.

  Lotiune Nogrey pentru fire albe va acționa mult mai eficient dacă vom acorda atenție și altor aspecte ale îngrijirii părului. De exemplu, este important să ne spălăm părul cu un șampon delicat și după aceea să folosim un balsam, ajutând astfel la menținerea hidratării și sănătății părului. De asemenea, evitarea uscării părului cu aer prea fierbinte, a periatului excesiv sau menținerea părului nepieptănat sunt factori ce pot accelera tendința părului de a încărunții prematur.
  În concluzie, loțiunea Nogrey pentru fire albe oferită de decryso.ro este o opțiune populară pentru cei care doresc să evite vopsirea părului și să își păstreze culoarea naturală. Această loțiune are la bază ingrediente naturale și poate ajuta la prevenirea și întârzierea firelor albe de păr. Iar combinată cu o rutină adecvată de îngrijire a părului, utilizarea regulată a loțiunii ajută la menținerea unui păr natural, sănătos și frumos, fără a mai avea nevoie de vopsire.

Nogrey
lotiune Nogrey
lotiune Nogrey pentru fire albe