Marturiile clientilor

Am folosit aceasta lotiune timp de 20 de zile, mi-am dat cu ea in fiecare seara si rezultatul este ca nu mai am niciun fir de par alb, mentionez ca am inceput sa albesc pe la 35 de ani si dupa inca 10 ani parul meu era cam in proportie de 80% alb. Culoarea parului acum este saten, aceeasi pe care am avut-o natural, nu cred ca ar avantaja pe cineva cu o culoare naturala mai inchisa.

Dragos Cristescu, 21 feb. 2021

Chiar functioneaza. L-am achizitionat pt. Sotul meu care are in proportie de 70% par alb, iar dupa aprox. 7-8 zile aproape ca nu se mai vad deloc fire albe. Parul i-a revenit la culoarea initiala ( saten deschis). Foarte multumit de produs!

Elisa, 20 iun. 2020

Chiar functioneaza. L-am testat 3 zile si se observa cum firele albe dispar. Nu e vopsea, e un lichid gri cu un miros ciudat. Ideea este ca daca nu mai te dai, firele albe revin. E o chestie pe baza de abonament. Te dai e ok, nu te dai, revine la loc:)

Gavrila Mihail, 16 mai 2020

Foarte buna soluția. După 2 saptamani aproape a ajuns la culoarea naturala. Se trece prin mai multe etape pana ajunge la culoarea naturala: după prima saptamana parul a căpătat o culoare galbui/blond apoi a început sa se închidă la culoare. Am respectat întocmai instructiunile: timp de 3 saptamani am folosit zilnic soluția, fara sa folosesc gel de păr și m-am spălat o data pe săptămână. Super rezultat!

Lucian Seceta, 10 sept. 2019

Chiar funcționează, voi mai comanda. Nu e o minciună sau păcăleală.

Marian Nicolae, 27 sept. 2018